ژیگو گوساله
طرز تهیه ژیگو گوساله
۱) ماهیچه گوساله را با استخوان از قسمت ران جدا کنید و بشوئید.
۲) دو طرف ران را با نوک کارد چند سوراخ ایجاد کنید.
۳) سیر را حبه کرده و پوست کنید و آن را در سوراخ های ایجاد شده در ران فرو کنید.
۴) در ظرف مناسبی روغن ریخته و آن را روی حرارت شعله قرار دهید تا داغ شود.
۵) سپس اطراف ژیگو را در روغن سرخ کنید.
۶) حالا یک لیوان آب، دو سه حبه سیر و یکی دو عدد هویج خرد شده را داخل ظرف ژیگو بریزید.
۷) بگذارید ژیگو روی شعله ملایم آهسته بجوشد.
۸) اگر آب آن تمام شد و احساس کردید که گوشت هنوز نپخته است دوباره به آن آب اضافه کنید.
۹) در مدت زمان طبخ و پخته شدن گوشت چندین بار آن را پشت و رو کنید تا به خوبی بپزد.
۱۰) در هنگام پخته شدن گوشت بیشتر از دو سه قاشق آب نباید داشته باشد.
اکنون زیگوی گوساله آماده است. حالا با سلیقه خودتان سرو و نوش جان کنید.
منبع: chehelkhooneh
برچسب: ،