دیجی نویس دیجی نویس .

دیجی نویس

ژیگو گوساله

طرز تهیه ژیگو گوساله
۱) ماهیچه گوساله را با استخوان از قسمت ران جدا کنید و بشوئید.

۲) دو طرف ران را با نوک کارد چند سوراخ ایجاد کنید.

۳) سیر را حبه کرده و پوست کنید و آن را در سوراخ های ایجاد شده در ران فرو کنید.

۴) در ظرف مناسبی روغن ریخته و آن را روی حرارت شعله قرار دهید تا داغ شود.

۵) سپس اطراف ژیگو را در روغن سرخ کنید.

۶) حالا یک لیوان آب، دو سه حبه سیر و یکی دو عدد هویج خرد شده را داخل ظرف ژیگو بریزید.

۷) بگذارید ژیگو روی شعله ملایم آهسته بجوشد.

۸) اگر آب آن تمام شد و احساس کردید که گوشت هنوز نپخته است دوباره به آن آب اضافه کنید.

۹) در مدت زمان طبخ و پخته شدن گوشت چندین بار آن را پشت و رو کنید تا به خوبی بپزد.

۱۰) در هنگام پخته شدن گوشت بیشتر از دو سه قاشق آب نباید داشته باشد.

اکنون زیگوی گوساله آماده است. حالا با سلیقه خودتان سرو و نوش جان کنید.

منبع: chehelkhooneh


برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ساعت: ۱۰:۵۲:۳۵ توسط:دیجی نویس موضوع: نظرات (0)