ديجي نويس ديجي نويس .

ديجي نويس

ژيگو گوساله

طرز تهيه ژيگو گوساله
۱) ماهيچه گوساله را با استخوان از قسمت ران جدا كنيد و بشوئيد.

۲) دو طرف ران را با نوك كارد چند سوراخ ايجاد كنيد.

۳) سير را حبه كرده و پوست كنيد و آن را در سوراخ هاي ايجاد شده در ران فرو كنيد.

۴) در ظرف مناسبي روغن ريخته و آن را روي حرارت شعله قرار دهيد تا داغ شود.

۵) سپس اطراف ژيگو را در روغن سرخ كنيد.

۶) حالا يك ليوان آب، دو سه حبه سير و يكي دو عدد هويج خرد شده را داخل ظرف ژيگو بريزيد.

۷) بگذاريد ژيگو روي شعله ملايم آهسته بجوشد.

۸) اگر آب آن تمام شد و احساس كرديد كه گوشت هنوز نپخته است دوباره به آن آب اضافه كنيد.

۹) در مدت زمان طبخ و پخته شدن گوشت چندين بار آن را پشت و رو كنيد تا به خوبي بپزد.

۱۰) در هنگام پخته شدن گوشت بيشتر از دو سه قاشق آب نبايد داشته باشد.

اكنون زيگوي گوساله آماده است. حالا با سليقه خودتان سرو و نوش جان كنيد.

منبع: chehelkhooneh


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ساعت: ۱۰:۵۲:۳۵ توسط:ديجي نويس موضوع: نظرات (0)