ژيگو گوساله
طرز تهيه ژيگو گوساله
۱) ماهيچه گوساله را با استخوان از قسمت ران جدا كنيد و بشوئيد.
۲) دو طرف ران را با نوك كارد چند سوراخ ايجاد كنيد.
۳) سير را حبه كرده و پوست كنيد و آن را در سوراخ هاي ايجاد شده در ران فرو كنيد.
۴) در ظرف مناسبي روغن ريخته و آن را روي حرارت شعله قرار دهيد تا داغ شود.
۵) سپس اطراف ژيگو را در روغن سرخ كنيد.
۶) حالا يك ليوان آب، دو سه حبه سير و يكي دو عدد هويج خرد شده را داخل ظرف ژيگو بريزيد.
۷) بگذاريد ژيگو روي شعله ملايم آهسته بجوشد.
۸) اگر آب آن تمام شد و احساس كرديد كه گوشت هنوز نپخته است دوباره به آن آب اضافه كنيد.
۹) در مدت زمان طبخ و پخته شدن گوشت چندين بار آن را پشت و رو كنيد تا به خوبي بپزد.
۱۰) در هنگام پخته شدن گوشت بيشتر از دو سه قاشق آب نبايد داشته باشد.
اكنون زيگوي گوساله آماده است. حالا با سليقه خودتان سرو و نوش جان كنيد.
منبع: chehelkhooneh
برچسب: ،
ادامه مطلب